måndag 17. november 2008

Koser meg....har tent masse lev.lys...TERAPI i ein aktiv kvardag !

Mann og go-guten er på trening...go-jenta les til prøve...og eg set her og lever meg inn i interiør-verda...( Burde gjort så mykje anna forfallande arbeid her i heimen....;) Eg som har vore så lite glad i data på kveldstid ( bruker det gjennom jobben heile dagen ...og det har liksom vore nok ) ....men trur dette med blogg er ekstra spennande i starten..( eller ? ;).kan ikkje sitte her et par timar kvar kveld....for jula nærmar seg...og eg har planer om å få gjort litt langs med...sånn at det blir kos av det ...og ikkje stress...for førjulstida er ei sånn nydelig tid !!!

Kjøkken-kos


Blir så inspirert av å sjå inne på så mange fine bloggar...at i går fekk eg opp ei vegglykt som eg ikkje heilt har vist kvar eg skulle plassere....vart fornøgde med plasseringa på kjøkkenet...for her syner den i tillegg frå stova . Stasjonsklokka hadde eg òg hatt liggande ei stund...men den synest eg passa godt i åpninga mellom kjøkkenet og stova ! Den kosta kr 99,- på Jysk...det var ein hyggelig pris !


Kosekroken vår på kjøkkenet !! Like populær av heile familien..om det er fotball kamp på tv som skal inntas liggande....play-station....ein god film...eller ikkje minst nyte eit interiørblad :)


Denne puta var eg så heldig å få av ei kjær venninne her ein dag...ho kom sprettande inn på kontoret mitt og sa"eg er så glad i deg...og har så lyst å gi deg denne"...åh den er så fine...like nydelig som givaren ! Det å få ein sånn uventa presang...varmer ekstra godt !!!

2 kommentarer:

Hulda sa...

Utrolig flott krok dere har på kjøkkenet, med masse lekre puter i. :) Flott lykt og klokke du har kjøpt.

johanne`s rom sa...

Hei, takk for hyggelig kommentar. Klart jeg vil legge deg til i blogglista mi. Skal si du har fått til en fin og koselig blogg på denne korte tiden.Så koselig du har det hjemme og så flink du er til å skrive. Jeg fatter meg stort sett i korthet, men det er hyggelig når noen tar seg tid til å skrive litt mer. Ha en hyggelig uke.