søndag 15. mars 2009

Hei Kjære Dokke :)
Eg har ikkje gløymt deg/ dokke om eg ikkje har blogga på eit par veker. Vart berre så tom og litt sliten. Trur det vart ein etter-reaksjon etter ei tid med masse følelser omkring det med go-guten vår...brukte sikkert max av oppsparte krefter..men det er godt ein har dei på lur når det trengs. Trur ofte slike følelsar dukkar opp når ting går bedre igjen..og ein kan senke skuldrane og først då kjenner ein egentlig korleis ein har det.
***
Eg som er så glad i å sjå inn til dokke...legge igjen helsing...ha inn nye innlegg og få gode helsingar frå dokke...har ikkje funne energi til det no i det siste. Men no kjendte eg lysta er begynt så smått å kome tilbake...men håper dokke ikkje har vore/er fornærma om eg er litt fråværande for tida.
Men det er artig å kjenne kor mykje dokke likevel betyr for meg...for eg tenkjer på dokke...ein etter ein. Ein får eit spesielt og annleis vennskap i dette miljøet...eit veldig fint vennskap..som eg set veldig stor pris på. Derfor har den dårlige samv.heta mi tikka med jamne mellomrom..når eg ikkje har vore innom dokke og sendt helsingar.. Men...sånn har det berre vore akkurat no.
***
Eg/ vi er forresten så smått begynt å male stovetaket ..med god hjelp av go-jenta. ( kun oss damene som likar å male her heime hos oss ;);) Har 70 m2 stove...og det ubehandla furutaket er i tillegg mønetak...så her har vi rikelig med godt arbeid framfor oss...er så vidt i gang...håper vi blir ferdig til påske ;);) Kveldane etter jobb er så korte...så det blir mest i helgane at vi får gjort litt som syner igjen. Skal vise dokke før og etter bilder seinare :)
Ha det godt gode venner...Igjen..dokke er med meg i tankane :)
***
***
Laga to puter for nokre veker sidan....spisebrikker med
trykk og blonder...vart litt koselige synest eg :):)
Eg synest dei vart litt fine i avslappingskroken vår på kjøkkenet !
***

***


ØNSKER DOKKE ALLE EI RIKTIG

GODE VEKE :)
STOR KLEM FRÅ JOHANNE


31 kommentarer:

moa sa...

hei johanne -
..klart det tar på energien, etter det dere har vært gjennom...da er det godt å ta tiden til hjelp..men det var hyggelig å høre fra deg igjen!
kos deg videre - og lykke til med malingen av taket!
ha en skjønn uke -
moaklem

Randi sa...

Heia !!
Å du store,no var det godt å høyre frå deg,eg har tenkt på deg skal du vite,eller på dokke!!!!Håper alt ser fint no?
Ja men kjære deg,oss som har lest kva dokke har vore igjennom har no og skjønt kor mykje dette har tatt på deg,men oss alle har venta på deg skal du vite!!!
Så no var det godt å høyre at du hadde lyst til å komme tilbake,bra!!
Å du har attpå til våga deg til å starte med å måle stuetaket:o)HOI,da er du super flink,å godt du har hjelp!!!Men du...har du enda meir overskudd kan du få komme hit å ta mitt og;)))Nei da,tøysa...:-))
Lykke til med målinga,det blir nok kjempe fint!!
Da vil eg ynskje deg ei fin veke som kjem!!Høyre no frå deg da!God klem!

Ragnhild / Wallas Verden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hulda sa...

Koselig at du har laget nytt innlegg. Så fine puter du har sydd, kjøkkenkroken ser flott ut. :) Virkelig et fint sted å slappe av.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hmm. Denne pc'en har et vanvittig minne, og husker også det den ikke skal. så plutselig la den inn et innlegg som jeg tidligere hadde lagt inn på en annen blogg?:
Derfor slettet jeg og prøver igjenn.

Blogg når du føler for det, vi går ingen steder. Og tenker på deg gjør jeg også. Om du venter på varer før du vil bruke kortet ditt så er jeg nesten sikker på at det kommer fra Chic Antique denne uken.

Tipper det blir store faorandringer når furutaket blir malt. Stor jobb men helt klart verdt det.

Ha en fin søndag
klem

Kerstin sa...

Hei vennenO=)
Godt å høre fra deg...skjønner så godt at du trenger og trengte tiden ...Takk for hyygelig hilsen hos meg.O=)
Nydelige puter du har laget, med de skjønne bildene. Godt å høre at energien kommer tilbake til deg.Jammen er du flink til både det ene og det andre må jeg si..
Jeg er bare full av ideer, men har ikke tid til å sette de ut i livet jeg O=)
Wow male tak er litt av en jobb Johanne, har malt noen tak i huset her.. Men det er verdt sliten når en er ferdig. Snill datter du har som hjelper deg O=)

Ønsker deg en fin søndag O=)
Klemmer Kerstin

Hanna sa...

Fina kuddar du visar!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Christinas låvebutikk sa...

Heia Johanne!
For noen nydelige puter!
Har strykemerker i butikken jeg gså men ikke brukt de enda;0/ tenk det!?
Ha en fin kveld!

Guttemamma sa...

Ikke rart du ble utladet av det dere opplevde!! Men jeg er veldig glad for å lese et fint innlegg fra deg igjen!!
Jeg er ikke typen til å bli fornærmet....så ikke ha dårlig samvittighet for meg eller noen andre for den sags skyld. Det er vel sånn det er med oss alle, går litt i rykk og napp avhengig av tid og form.
Nydelige ting du har sydd og for en herlig krok dere har på kjøkkenet!! Håper dere får en flott uke!!
Varm klem fra Anette

Hespe sa...

Hei Johanne!
Så godt å høre fra deg! Men forstår deg så godt, at du har hatt behov for å være litt "av", og det er helt i orden. Du må iallfall, for all del, ikke ha dårlig samvittighet overfor oss. Livet består av ulike faser vi beveger oss mellom, og i alle fasene er det enkelte ting som er viktigere en andre, og disse tingene skal man ta hensyn til. Blogge skal du gjøre når du har overskudd og lyst til å gjøre det. OG når du velger å blogge, blir vil ALLE bare veldig glade :o)

Ha en fin kommende uke!

Goklem fra Hildegunn

Fjordheim sa...

Godt å høre at energie er på vei tilbake. forstår godt at det tar påå oppleve slike ting. Håper det blir en flott vår hos dere. der dere kjenner at energie kommer og alt blir lysere og lettere.
Lykke til med takmalingen :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei kjære Johanne! Så kjekt å høre fra deg igjen! :) Håper deke har det berre bra. Skjønner godt at sånt tar på, og at når ein kan senke skuldrene litt, så kjenner ein kor tappa av energi ein eigentlig er. Vi er vel laga slik at vi klarer å kjempe lenge, før vi blir heilt ferdige.. Har tenkt mykje på deke, og sendt mange varme tankar! Håper dei har hjulpet litt.. :)

Så spennende det blir med eit "nytt" stovetaket da :) Med litt maling blir det fort ei stor forandring! Og forandring fryder? :) Så flott at du fåpr hjelp av godjenta di :) Er vertfall utrulig slitsomt å male tak..! Lykke til!! :)Ja, påske.. rart kor fort vi nærmer oss! Våren er komt her til sogn. Var på fjelltur i går, og det var utrulig deilig, sjølv om kondisen ikkje var noko å skryte av.. håper at formen blir litt betre etter kvert, slik at det blir fleire slike turer på oss :) Storm elsker det! Hehe :)

Tusen takk for dine tankar! Dei varmar meir enn du aner :) Sender deg varme tankar og ein skikkelig godklem til deg!! :)

Josefine sa...

Heisan...kjekt med nytt innlegg fra deg:) Så produktiv du har vært..putene er nydelige...passet fint i kroken din:) Godt å kjenne at kreftene begynner å komme tilbake. Lykke til med malingen, stor klem

Malys krok sa...

Hei Johanne! Så fint å se deg igjen. Åneida, her er det nok ingen som er fornærmet, men godt var det å se at du er der. Du, det der med å lage puter av spisebrikker var da utrolig smart, og veldig fint ble det. Ha en fin uke videre. KLem fra Margit.

Heidi-anitha sa...

Kjære Johanne!

Som jeg har tenkt på deg... og så glad jeg ble for å høre at alt var bra. Ble så redd han legen hadde tatt feil igjen...


Jeg vet akuratt hva du mener. Kjenner til denen dårlige samvittigheten selv, og har hatt litt dårlig med energi i det siste jeg også.. Men det er jo alltid en trøst at den vender tilbake. Ikke rart du er sliten....

Håper det er bedre med gutten nå? og mamman din? Kan tru også hun har tenkt mye på deg og på han...- men ingenting er jo besre enn at det går bra nå, så vi får tenke fremover:0)..

Nå går vi lysere tider i møte, med lange gode kvelder, og et hvitt tak blir kjempefint! Det er aldri morro å male tak, men du verden så fint det blir når det blir ferdig!

Jeg gir meg over for de putene dine... Hvordan klarer du dette da... Jeg har alltid ønsket meg sånne tekstiltrykk av vintage damer på putene mine, men vet ikke hvordan jeg skal få det til...

Utrolig nydelig du har gjort det..Flink du!

Unn deg en vakker blomst, og tenn noen lys, og du vil se og kjenne når solen varmer deg i ansiktet en dag, at energien kommer...

Ta deg TID..

Stor klem Heidi-anitha
White vintage

Anonym sa...

Har tenkt på deg jeg også - men du skal altså IKKE ha dårlig samvittighet for noe som har med bloggeland å gjøre. Her er vi når vi har tid og lyst - samvittighet har vi damer nok av uansett om vi ikke skal bruke den her inne også. Er du ikke enig, da? Blir alltid glad når du har skrevet, da - og så har du så koselig blogg; delikate bilder fra et nydelig hjem og alltid så fine ord. Glad du er her inne. Går det bra med gutten din nå? Er han helt frisk igjen? Fin kveld videre til deg. Klem fra Randi**

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei! :) Tusen takk for så kjempefint fin tilbakemelding fra deg :) Ja, min kjære Einar er jo berre herlig. :) hehe. Han helsar!

Ja, gangen vår begynner å bli ganske bra :) Er blitt kjempefornøgd! :) Ja, det er deilig å få vekk alt av sko i gangen. Ellers blir det fort rot med mange sko. :)

Tusen takk for mange fine ord :) Varmer alltid! Er no på Sandane og er ferdig med undersøkinga. No blir det spennende å høre korleis ting skal utarte seg framover. :)
Håper deke har det fint! Her skinner sola, så turen heim blir nok deilig :) Ha ein kjempefin dag! Godvårkleem :)

Guttemamma sa...

Håper alt er bra med dere, bare innom for å øsnke god helg!!
lørdagsklem

liven sa...

Ønsker deg en fortsatt fin helg og kos deg:o)

Nikoline sa...

Ikkje noko rart du er sliten... det der du har vore igjennom den siste tida slit utruleg og tappar ein for ALL energi! Det tek ei stund å koma til hektene att...
Men eg kikkar innom jevnt og trutt og du lagar eit innlegg når du har lyst og ikkje for at du "MÅ",og så er gleda desto større når eg finn noko nytt her.
Kos deg med dagen og familien :0)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei Johanne! :)

Ja, kvar dag går det litt opp og litt ned. Håper på at det blir meir stabilt fram igjennom! Spesialisten på sandane kom med ein del tips og råd, så no er det berre å starte med trening igjen. Ting tar tid.. Håper på betring snart! :)

Set pris på alle gode varme ord fra deg, Johanne! Dei varmar! :)

Synest dere er flinke som står på å maler slik dere gjer! :) Er nok utrulig tungt å male tak.. står i slik dum stilling. Får vel fort vondt i armene og nakken? Håper din kjære tar godt vare på det etterpå :) Blir vertfall kjempespennende å sjå restulatet! :)

Takk for at du er min bloggvennn :)
Ha ein kjempefin søndag. Må du ikkje slite deg fullstendig ut! Godklem til deg Johanne :)

Herskapelig shabby sa...

Hadde ikke lest innlegget ditt om sønnen din før men leste det nå og tårene triller her... Så ubeskrivelig godt at det bare var kyssesyken!!

Skjønner godt at du er sliten, og du skal selvklart ikke ha dårlig samvittighet for at du har vært litt borte fra bloggen! Alle skjønner vi det! Nå må du ta tiden til hjelp og nyte hver en stund sammen med familien din og vennene dine og snart er energi lagrene igjen fylt opp!

Sender deg masse tanker og en stor klem!

Trines Hus og Hage sa...

Hei kjære Johanne!
Du er bare så god. Klart du må ta den tid du trenger for å komme seg etter en slik utladning, og uten dårlig samvittighet, synes nå jeg. Fint å lese at du finner slik glede gjennom bloggingen.
Og tusen takk for at du legger igjen gode og varme ord hos meg. Det er travle tider for meg for tiden, og bloggingen blir bare sånn av og til, men veldig koselig å finne slike fine kommentarer.Varmer det! Du skal vite at jeg har tenkt på deg og dine, Johanne.
Nydelige puter du har sydd! Og det så bare så kjempekoselig ut i kjøkkenkroken deres.
Klem fra Trine

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei!
Takk for koslig kommentar inne hos meg. Kjekt å høre fra deg.

Allt går bra her. Har ei hjemme fra barnehagen med øyreverk denne uka. Det er jo ikke bra, men sånn som skjer. Glad eg har arbeidsplassen min i kjelleren og eg kan få gjort litt selv om unger er hjemme med sykdom. Vi gleder oss vavittig til påske og hyttetur.
Er veldig spent på om Chic Antique leverer denne uka. Kommer til å vente veldig på varebil i morra.

Ha en skjønn kveld
klem

moa sa...

hei kjære johanne -
takk for et koselig besøk av deg - alltid så hyggelig at gode du tar turen innom..du med dine rause ord og hjertevarme..
måtte innom en tur tilbake til deg, for å ønske deg og dine en nydelig helg.
vi snakkes snart igjen - moaklem
PS! fargen heter isturkis, om du ønsker å bruke den..

johanne`s rom sa...

Hei, håper alt er bra hos deg og dine. Er bare innom for å ønske deg en riktig god påske.

Kerstin sa...

Hei Kjære JohanneO=)

Kikker innom deg for å takke for de alltid like varme og hyggelige hilsener..Blir like glad hver gang jeg..
Håper du har det bra.Har tre dager igjen å jobbe før jeg går på ferie..Gleder meg vilt til noen rolige dager der jeg skal slappe av og kose meg..
I dag har det vært en strålende dag...fikk jobbet i hagen ...masse rusk som skal vek for å gi plass til de nye spirene...Dette er en kosejobb syns jeg..liker å se at nytt liv kommer ..Våren er herligO=)

Ønkser deg en riktig fin påske, nyt den..håper det går bra med din kjære mor=)
Varme påskeklemmer Kerstin

Randi sa...

Hei Johanne! Innom deg for å ønske deg og dine en riktig god påske! Håper alt står bra til. Klem fra Randi**

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Innom deg for å ønske deg god påske! :) Håper alt står bra til! Sender deg ein varm klem :)

Anette sa...

Håper alt er bare bra hos dere..?? Ønsker dere iallefall en fortsatt god påske, savner innleggene dine!
Klem fra Anette

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫