søndag 30. november 2008

Det 1 lyset er TENT....det skinner så fint opp ungdomsbildet av mine kjære foreldre....Dei som gav meg så fine minner om MI uforgløymelige barndomsjul....no strøymer "Hanne Krogh julesanger" ut av høgtalarane...( èn av pappa`s jule-favoritter ).... Er såå lykkelig over min egen gode familie...uansett vil alltid minna være såå sterke over det som ein gong var. Som eg har gitt uttrykk for tidligare...barndomsjul...er barndomsjul....og eg er så takknemlig for ALLE dei gode minna eg kjenner strøymer inn i meg...samtidig er saknet så stort etter min kjære gode pappa.....Er såå takknemlig for at vi har vår så inderlig kjære og gode mamma !!!
******************************


******


Denne kammerstaken i tinn...kjøpte eg for mange år sidan på ein bruktbutikk....synest den er så koselig...så kan eg pynte litt rundt lyset alt etter årstid og stemning :)


Julekrybba er på plass. Tida går så fort....rart å tenke på at det er femten år sidan eg snekra denne i lag med steguten min som då var fem år :) ...han var ein ivrig og flink medhjelper....husker kor glad han var då vi var ferdige :):) Figurane støypte eg i silikon-former og mala dei etterpå. Vi synest det er så koselig å ta fram denne kvar 1 søndag i advent...år etter år ...
Ein del av HULDA`s fantastiske verk vart mine på fredag.....nydelig å sjå i virkeligheten det du får til Hulda...du er såå flink..og hyggelig. Glad for at fleire får muligheten til å få kjøpe dine verk i den nyopna butikken. Antar at dei får stor avsetnad !!! Tusen takk for den ekstra helsinga som var i pakken :):):)


******
..andre vakre gammeldagse kort som eg kjøpte på Kremmerhuset i helga...
Etter ei kjempekoselig helg på tur i lag med mannen min og
med desse bilda frå stova vil eg ønske DEG EI RIKTIG FIN VEKE !!!

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig denne krybba var. Ja, det er noe spesielt med det man har laget i lag med noen, slikt blir det minner av. Håper helga di har vært fin!

johanne`s rom sa...

Så mange koselige bilder inne hos deg da, blir i skikkelig adventstemning. Den julekrybba er jo spesielt morsomt å ha når du har laget den selv. Ha en fortsatt hyggelig adventstid.

Trines Hus og Hage sa...

Hei Johanne!
Må bare fortelle deg at den julekrybba var den herligste og mest sjarmerende julekrybba jeg har sett! Tenk så fint å ha lagd den selv sammen med en liten pjokk... Synes nesten det var rørende, jeg.
Klem fra Trine

Kerstin sa...

Hei Johanne=)

Takk for at kikket innom meg , for da fant jeg deg og din koselig blogg også=)
Legger deg til i listen min også0)
Likte bloggen din med en gang. Kjempeflott hjem du har. det badet ditt er jo bare en drøm altså=)

Klem til deg

les fifoles sa...

Hello Johanne!
Thank you for your visit and your english comments
;-))
Wonderful pictures you show in your blog.

A bientôt et bonjour à ta fille!
Anne