søndag 15. mars 2009

Hei Kjære Dokke :)
Eg har ikkje gløymt deg/ dokke om eg ikkje har blogga på eit par veker. Vart berre så tom og litt sliten. Trur det vart ein etter-reaksjon etter ei tid med masse følelser omkring det med go-guten vår...brukte sikkert max av oppsparte krefter..men det er godt ein har dei på lur når det trengs. Trur ofte slike følelsar dukkar opp når ting går bedre igjen..og ein kan senke skuldrane og først då kjenner ein egentlig korleis ein har det.
***
Eg som er så glad i å sjå inn til dokke...legge igjen helsing...ha inn nye innlegg og få gode helsingar frå dokke...har ikkje funne energi til det no i det siste. Men no kjendte eg lysta er begynt så smått å kome tilbake...men håper dokke ikkje har vore/er fornærma om eg er litt fråværande for tida.
Men det er artig å kjenne kor mykje dokke likevel betyr for meg...for eg tenkjer på dokke...ein etter ein. Ein får eit spesielt og annleis vennskap i dette miljøet...eit veldig fint vennskap..som eg set veldig stor pris på. Derfor har den dårlige samv.heta mi tikka med jamne mellomrom..når eg ikkje har vore innom dokke og sendt helsingar.. Men...sånn har det berre vore akkurat no.
***
Eg/ vi er forresten så smått begynt å male stovetaket ..med god hjelp av go-jenta. ( kun oss damene som likar å male her heime hos oss ;);) Har 70 m2 stove...og det ubehandla furutaket er i tillegg mønetak...så her har vi rikelig med godt arbeid framfor oss...er så vidt i gang...håper vi blir ferdig til påske ;);) Kveldane etter jobb er så korte...så det blir mest i helgane at vi får gjort litt som syner igjen. Skal vise dokke før og etter bilder seinare :)
Ha det godt gode venner...Igjen..dokke er med meg i tankane :)
***
***
Laga to puter for nokre veker sidan....spisebrikker med
trykk og blonder...vart litt koselige synest eg :):)
Eg synest dei vart litt fine i avslappingskroken vår på kjøkkenet !
***

***


ØNSKER DOKKE ALLE EI RIKTIG

GODE VEKE :)
STOR KLEM FRÅ JOHANNE